Atletieknamiddag – Kruibeke (2019)

Woensdag 15 mei stond de jaarlijkse atletieknamiddag geprogrammeerd, in en rond de sporthal te Bazel! Een organisatie van de gemeentelijke Sportdienst, in samenwerking met MOEV, en wij zijn daar natuurlijk héél graag bij!

Het concept: alle kinderen werken vijf verschillende disciplines af (60m spurt, Tennisbalworp, Hoogspringen, Verspringen en 12 minuten loop). Per discipline krijg je, afhankelijk van je prestatie een score van 0-100. Op het einde worden alle punten opgeteld per kind. De drie eersten per leerjaar en per geslacht krijgen op het podium een medaille!

Prachtige weersomstandigheden vandaag, ideaal dus voor de sport. De wind was (met momenten) wel wat hevig, maar gelukkig konden we spurten in de mee-/zij-wind.. Ideaal dus om er helemaal voor te gaan!

Zoals ieder jaar zagen we ook dit jaar wederom ZWATTERS knappe prestaties leveren! En wederom weer verschillende ZWATTERS op het podium…
Bij de meisjes in het 3e leerjaar was de zilveren medaille (2e) voor Senna!
Net zoals vorig jaar zagen we bij de meisjes in het 4e leerjaar een volledig ZWAT Podium! Norah behaalde de gouden medaille, Silke kreeg een zilveren medaille (2e) en Ilissa ging met de bronzen medaille (3e) naar huis!
Bij de meisjes in het 5e leerjaar zorgde Ine voor een gouden medaille (1e)!
Tot slot nog een knap (volledig) ZWAT podium bij de meisjes in het 6e leerjaar! Charlotte kreeg de gouden medaille (1e), Lotte stond met de zilveren medaille (2e) een trapje lager en ook Mette behaalde en medaille zij kreeg de bronzen medaille (3e).

Ook nog vermelden dat de andere atleten het héél behoorlijk deden! Zo zagen we ook Elise, Maja, Olivia, Baziel, Lucas en Viktor in actie… Proficiat allemaal…

Achteraf deelden we nog verschillende flyers uit, wie weet hebben we enkele kinderen ‘warm’ kunnen maken voor atletiek! Altijd welkom om te komen proberen “atletieken”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top