Atletiekkamp 2019 – dag 3

Woensdag was het al de derde dag van ons atletiekkamp. Dat gaat héél goed vooruit hé. Vandaag trainden we zowel binnen als buiten, speelden we zowel spelletjes als waterspelletjes en vloog deze namiddag weeral keigoed vooruit!

Vandaag startten de jongsten binnen in de sporthal! Eerst wat oefeningetjes doen (als opwarming) daarna springspelletjes, en om af te sluiten mochten deze atleetjes op de hoogspringmat springen. Daarna eventjes pauze om wat te bekomen. Wisselen van schoenen en we trokken naar buiten, daar konden we spelen met natte balletjes en ook leren Hockeybalwerpen. De dag afsluiten deden we met een ‘testje Hockeybal’ zodat ook dat volledig afgewerkt is!

Ook de iets oudere atleten startten hun namiddag binnen. Na de opwarming volgden enkele hindernissen spelletjes, hindernissen-wedstrijden zodat we ook dat onderdeel helemaal afgerond hadden… Na een goede pauze (en schoenenwissel) konden de atleten buiten aan de slag, zij speelden eerst met een (grote) natte bal. Daarna volgde een initiatie Kogelstoten, en op af te sluiten deden we ook hiervan een testje!

Voor de oudste groep planden we vandaag drie disciplines (zo hebben we morgen meer tijd voor waterspelletjes!). Eerst een (iets rustigere) opwarming, daarna begonnen we direct aflossing te oefenen! Er werden enkele zeer spannende wedstrijden gelopen en daarna was het al tijd om Horden te doen. Eerst binnen wat ritme (over lage horden), daarna naar buiten voor de echte horden! Om af te sluiten speelden we nog één waterspelletje met de bal gevolgd door Kogelstoten. De resultaten hebben we alvast genoteerd op ons scoreblad.

Er werden weer heel wat foto’s genomen dus kan je deze ook vandaag raadplegen in drie afzonderlijke mappen….
Voor groep 1 klik op deze link (klik hier). Voor groep 2 klik op deze link (klik hier). Voor groep 3 klik op deze link (klik hier)

Onze derde dag zit erop!
Op naar dag 4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top