Grote Prijs stad Mechelen (cross) (2018)

Zondag 11 november, Wapenstilstand, namen de jeugdatleten voor het eerst deel aan een VAL-cross. Een “grote wedstrijd” dus, met sterke tegenstanders. Benieuwd hoe goed de atleten het hier zouden doen…

De lucht was grijs, maar gelukkig bleef de regen beperkt tot enkele kleine druppels, zodat we de regenjas in de rugzak konden laten liggen. Alleen maar meisjes aanwezig vandaag, waar waren de jongens?

In de eerste reeks, bij de jongste benjamins, liep Lore meteen heel goed mee vooraan en kon een schitterende 5e plaats behalen tussen deze snelle atleten. Knap!
Daarna kwamen de tweedejaars benjamins in actie. Senna liep na een zeer trage start bnog flink door en finishte als 51e.

Bij de eerstejaars pupillen zagen we een spannende strijd voorin. Norah liep uiteindelijk naar een knappe 4e plaats! Eppe finishte na een mooie inhaalrace op een mooie 12e plaats. Silke deed het ook heel goed en werd heel mooi 25e.

In de laatste reeks bij de miniemen meisjes zagen we Morgane meedoen. Ondanks het feit dat ze zich wat minder voelde kon ze toch een geweldig resultaat neerzetten en finishen als 21e!

Ondanks de sterke tegenstanders kunnen we heel fier zijn op de resultaten van onze atleten.
Knap gedaan allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top