Indoor – Hoboken (2018)

Zondag 4 november stond er voor de kinderen een sportieve dag op het programma, want we trokken naar de sportschuur te Hoboken voor de eerste indoorwedstrijd van dit winterseizoen!

Om het helemaal sportief te maken, spraken we af om met de boot en met de fiets naar de sportschuur te gaan. Met zo’n vijftal actieve ZWATTERS waren we op de boot dus goed en wel vertrokken voor onze namiddag atletiek.

Een ietwat beperkte delegatie begon dus aan de opwarming in de schuur. Na zo’n half uurtje warm lopen waren de atleten er helemaal klaar voor…

De benjamin meisjes begonnen met de spurt. Senna liep in de eerste reeks over de aankomstmeet na 11″72. De reeks erna liepen Julia en Anaïs mee, Julia verbeterde haar PR tot 11″08 en Anaïs beeïndigde haar eerste 60m-wedstrijd in 12″83. Direct na de spurt gingen de meisjes naar het Hoogspringen. Senna sprong over 0m80 en Julia stelde een nieuw PR in met een knappe sprong over 0m85. Tot slot van de dag was er nog Kogelstoten. Julia leverde een fantastische worp af, en liet 5m16 optekenen! Senna haar kogel landde na 4m34, toch volgens het uitslagenblad. Anaïs rondde haar snelle initiatie kogel af met een worp van 3m03.

Bij de pupillen meisjes was het lang wachten tot Silke haar 60m mocht lopen, in reeks 7 liep ze een toptijd van 10″67. Daarna mocht ze naar het Verspringen. Iedere sprong landde ze een beetje verder in de zandbak, bij haar verste sprong gaf de lintmeter 3m02 aan. In het Kogelstoten mocht ze voor het eerst met een kogel van 2kg stoten, uiteindelijk liet ze de kogel 4m29 door de lucht zweven…

Milan was onze enige pupil jongen in actie vandaag. Eerste opdracht voor hem: Verspringen. Bij z’n verste sprong landde hij 2m53 ver in het zand! Daarna 60m, waarbij hij na 11″01 over de aankomstlijn spurtte. Daarna wachten tot het Kogelstoten eraan kwam, dewelke hij eveneens tot een goed einde bracht, op het uitslagenblad liet hij 3m95 noteren.

Knap gedaan allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top