KAVVVV Criteriumcross – Schoten (2018)

Een week na Wommelgem trokken we al met de ZWAT Jeugd naar de cross in Schoten. De temperaturen waren al een pak lager, maar de zon was aanwezig. Dus de temperaturen vielen al bij al wel mee! En ook de atleten bleken, ondanks vakantie, massaal op post. Alle ingrediënten aanwezig voor een top-cross dus..

De benjamin meisjes openden de wedstrijd, en dus ook dit verslag. Lore kon een heel goede wedstrijd bekronen met een schitterende 3e plaats. Alweer een topprestatie, voor haar dus! Senna vertrok alweer (veel te traag) en slaagde er niet in om een grote versnelling te boeken, zij moest tevreden zijn met plaats 18.

Bij de benjamin jongens zagen we wederom een hele reeks ZWATTERS deelnemen. Jans finishte na een ietwat trage start wel héél knap op de 6e plaats! Arthur liep alweer een mooie wedstrijd en finishte, alweer, op plaats 11! Milton liet zich overtuigen om toch mee te lopen en finishte tevreden op plaats 17. Alexander en Niels bleven lang in elkaars buurt. Alexander nam op het einde wat afstand van Niels, in de spurt. Zij finishten als respectievelijk 25e en 26e.

Over naar de pupillen meisjes, die een “halve ronde” extra liepen. Norah vertrok iets trager dan vorige week en kwam zo op het einde te kort om terug top-3 te halen. Als 4e wist zij toch een mooi resultaat neer te zetten. Silke had duidelijk geleerd van vorige week en liep nu wel een heel mooie wedstrijd, zij finishte op een knappe 11e plaats. Ook Ianthe kon (ondanks een slaaptekort) progressie maken en liep vandaag als 17e over de aankomstlijk!

Bij de pupillen jongens hadden we twee vertegenwoordigers vandaag, onze eerstejaars brachten het er (al bij al) goed vanaf! Viktor liep een heel constante en goede wedstrijd, hij finishte als 19e op deze cross. Ferre startte zeer snel maar viel op het einde nog wat terug, hij leerde (hopelijk) zeer veel bij en werd 30e.

De miniemen meisjes mochten twee “kleine ronden” lopen, zodat zij voldoende wedstrijdkilometers aflegden. Morgane eindelijk opnieuw een héél goede wedstrijd en finishte op een zeer knappe 8e plaats. Ook Farah presteerde zeer goed en kwam over de finishlijn als 10e!

Afsluiten met de miniemen jongens. In deze categorie kon Jorick z’n top-resultaat van vorige week nog eens herhalen en heel mooi in de top-10 finishen, onze eerstejaars(!) werd knap 8e.

Net als vorige week hadden we ook een fotograaf mee, en die nam heel wat foto’s je kan ze terugvinden op deze link: https://zwatfoto.smugmug.com/KAVVV-Schoten/
Bedankt Pieter!

Als je de volledige uitslag wilt bekijken, kan je op volgende link klikken: http://kavvv-atletiek.eu/uitslagen/2018-2019/SAV_Schoten_-_2e_KAVVV&Fedes_Criteriumcross_-_27_oktober_2018.pdf

Knap gedaan!

Op naar devolgende wedstrijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top